Toteutamme yrityksellesi sopivan äänentoistoratkaisun – palvelemme Vantaalta kaikkialle Suomeen

Taustamusiikin vaikutuksesta myyntiin on alettu viime vuosina puhua Suomessakin. Pelkän hiljaisuuden poistaminen lisää kassavirtaa, mutta liian kovaa soivasta, epätasaisesta tai epäselvästä äänimaailmasta on haittaa. Oikein rakennettu ja asiakasta miellyttävä taustamusiikki maksaa itsensä varmasti takaisin. Sillä on hyvä erottautua myös kilpailijoista. Jotta äänentoistosta saadaan oikealla tavalla tehokas ja toimiva, on hyvä kääntyä EKAB Systemservicen puoleen. Palvelemme sinua monimutkaisiltakin tuntuvissa äänentoistoratkaisuissa Vantaan toimipisteestämme kaikkialle Suomeen.

Bose Pro -äänentoisto: suunnittelu, asennus ja tuki yli 10 vuoden kokemuksella

Ammattimaiset musiikkijärjestelmät vaativat tavanomaisesta poikkeavaa asiantuntijuutta ja erikoislaitteita. Bose Pro on kehittänyt jo yli 40 vuoden ajan innovatiivisia kaiuttimia, elektroniikkaa ja ohjelmistoja, jotka täyttävät ammattilaistarkoituksiin sopivat vaativimmatkin käyttösovellukset.

Bose-tuotteita myyvät vain valtuutetut sopimusjälleenmyyjät. EKAB on suunnitellut, myynyt ja asentanut Bose-järjestelmiä jo yli 10 vuoden ajan. Erikoisalaamme ovat ravintolat ja myymälät. Tutustu Bose-järjestelmiin täällä.

Tarvitsetko muuta tekniikkaa?

Toteutamme mielellämme kohteeseesi äänentoiston lisäksi muut tekniset järjestelmät, kuten kassa- ja puhejärjestelmät. Kysy lisää! Palvelumme ulottuu Vantaalta koko Suomeen. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!