Asennamme laadukkaat HME-puhejärjestelmät Vantaalla ja muualla Suomessa

HME:n puhejärjestelmät ovat tunnettuja ylivoimaisesta laadustaan kilpailijoihinsa verrattuna. Niin maailmanlaajuisesti kuin meillä Suomessakin kaikki merkittävimmät pikaruokaketjut luottavat ainoastaan tähän merkkiin. Myös me EKAB Systemservicessä tunnemme järjestelmän erityisyyden. Toimimmekin vanhimpana ja kokeneimpana HME-puhejärjestelmien jälleenmyyjänä sekä asennus- ja huoltoliikkeenä seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, josta palvelemme yrityksiä ympäri maan.

Pikaruokaravintoloille ja muuhun langattomaan käyttöön

Vaikka tyypillisimmillään HME:n puhejärjestelmä onkin käytössä pikaruokaravintolan drive-in-autokaistalla, voidaan sitä käyttää myös missä tahansa muualla – tilanteissa, joissa ihmisten pitää pystyä keskustelemaan langattomasti ja toimimaan kädet vapaana. Järjestelmä toimii myös paristokäyttöisenä ja paikoissa, joissa verkkosähköä ei ole saatavilla. Lisäksi se on digitaalinen ja kaksisuuntainen, eikä sitä voida kuunnella ulkopuolisilla laitteilla.

HME:n digitaalinen puhejärjestelmä soveltuu erinomaisesti moneen ympäristöön, jossa on perinteisesti totuttu käyttämään yksisuuntaisia, analogisia radiopuhelimia. Kysy meiltä lisää, kerromme mielellämme tarkemmin! Palvelemme sinua Vantaan toimipisteestä käsin kaikkialle Suomeen. Tutustu myös muihin teknisiin laitteistoihimme, ja käy kurkkaamassa HME:n omat sivut.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!