Toteutamme yrityksellesi sopivan äänentoistoratkaisun – palvelemme Vantaalta kaikkialle Suomeen

Taustamusiikin vaikutuksesta myyntiin on alettu viime vuosina puhua Suomessakin. Pelkän hiljaisuuden poistaminen lisää kassavirtaa, mutta liian kovaa soivasta, epätasaisesta tai epäselvästä äänimaailmasta on haittaa. Oikein rakennettu ja asiakasta miellyttävä taustamusiikki maksaa itsensä varmasti takaisin. Sillä on hyvä erottautua myös kilpailijoista. Jotta äänentoistosta saadaan oikealla tavalla tehokas ja toimiva, on hyvä kääntyä EKAB Systemservicen puoleen. Palvelemme sinua monimutkaisiltakin tuntuvissa äänentoistoratkaisuissa Vantaan toimipisteestämme kaikkialle Suomeen.

Bose Pro -äänentoisto: suunnittelu, asennus ja tuki yli 10 vuoden kokemuksella

Ammattimaiset musiikkijärjestelmät vaativat tavanomaisesta poikkeavaa asiantuntijuutta ja erikoislaitteita. Bose Pro on kehittänyt jo yli 40 vuoden ajan innovatiivisia kaiuttimia, elektroniikkaa ja ohjelmistoja, jotka täyttävät ammattilaistarkoituksiin sopivat vaativimmatkin käyttösovellukset.

Bose-tuotteita myyvät vain valtuutetut sopimusjälleenmyyjät. EKAB on suunnitellut, myynyt ja asentanut Bose-järjestelmiä jo yli 10 vuoden ajan. Erikoisalaamme ovat ravintolat ja myymälät. Tutustu Bose-järjestelmiin täällä.

Tarvitsetko muuta tekniikkaa?

Toteutamme mielellämme kohteeseesi äänentoiston lisäksi muut tekniset järjestelmät, kuten kassa- ja puhejärjestelmät. Kysy lisää! Palvelumme ulottuu Vantaalta koko Suomeen. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ekab Systemservice Oy
Petikontie 16-18
01720 VANTAA

Y-tunnus: 1628332-4
Puh: 0400 270 027

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ekab Systemservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha