Huippulaadukasta neuvottelutekniikkaa – palvelemme Vantaalta käsin koko Suomeen

Palvelualojen teknisiin laitteisiin erikoistunut Ekab Systemservice Oy tarjoaa laitteistot myös neuvottelutekniikkaan. Asennamme edustavat näytöt neuvottelutiloihin, ja mahdollistamme langattoman esityksen laitteella kuin laitteella.

Käytämme korkealuokkaista Bose Pro -äänentoistoa, joka mahdollistaa uuden ulottuvuuden esityksiin. Tuote on suunniteltu yhteistyössä Standi People Oy:n kanssa. Lue lisää Bose Pron äänentoistojärjestelmästä täältä tai Bose Pron omilta sivuilta. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Vantaalla, mutta palvelemme koko Suomen alueella.

Teknisiä kokonaisratkaisuja palvelualoille

Tämä on Ekab Systemservicen toiminta-ajatus. Tarjoamme neuvottelutekniikan lisäksi esimerkiksi puhejärjestelmät ja kassajärjestelmät avaimet käteen -palveluna. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan tarpeistasi tarkemmin. Toimialueemme kattaa Vantaan lisäksi koko maan. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ekab Systemservice Oy
Petikontie 16-18
01720 VANTAA

Y-tunnus: 1628332-4
Puh: 0400 270 027

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ekab Systemservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha