Asennamme laadukkaat HME-puhejärjestelmät Vantaalla ja muualla Suomessa

HME:n puhejärjestelmät ovat tunnettuja ylivoimaisesta laadustaan kilpailijoihinsa verrattuna. Niin maailmanlaajuisesti kuin meillä Suomessakin kaikki merkittävimmät pikaruokaketjut luottavat ainoastaan tähän merkkiin. Myös me EKAB Systemservicessä tunnemme järjestelmän erityisyyden. Toimimmekin vanhimpana ja kokeneimpana HME-puhejärjestelmien jälleenmyyjänä sekä asennus- ja huoltoliikkeenä seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, josta palvelemme yrityksiä ympäri maan.

Pikaruokaravintoloille ja muuhun langattomaan käyttöön

Vaikka tyypillisimmillään HME:n puhejärjestelmä onkin käytössä pikaruokaravintolan drive-in-autokaistalla, voidaan sitä käyttää myös missä tahansa muualla – tilanteissa, joissa ihmisten pitää pystyä keskustelemaan langattomasti ja toimimaan kädet vapaana. Järjestelmä toimii myös paristokäyttöisenä ja paikoissa, joissa verkkosähköä ei ole saatavilla. Lisäksi se on digitaalinen ja kaksisuuntainen, eikä sitä voida kuunnella ulkopuolisilla laitteilla.

HME:n digitaalinen puhejärjestelmä soveltuu erinomaisesti moneen ympäristöön, jossa on perinteisesti totuttu käyttämään yksisuuntaisia, analogisia radiopuhelimia. Kysy meiltä lisää, kerromme mielellämme tarkemmin! Palvelemme sinua Vantaan toimipisteestä käsin kaikkialle Suomeen. Tutustu myös muihin teknisiin laitteistoihimme, ja käy kurkkaamassa HME:n omat sivut.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ekab Systemservice Oy
Petikontie 16-18
01720 VANTAA

Y-tunnus: 1628332-4
Puh: 0400 270 027

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ekab Systemservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha